Ελληνικό φόρουμ αφιερωμένο στα Ινδικά χοιρίδιά!


Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Οι επαγγελματίες (εκπαιδευτές, κτηνίατροι, εκτροφείς κλπ) παρακαλούνται να διαβάσουν εδώ.

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

kragion

avatar
Admin
Οι επαγγελματίες που ασχολούνται γενικότερα με τον χώρο των κατοικίδιων (εκπαιδευτές, κτηνίατροι, κομμωτές, εκτροφείς κ.λπ.), εάν θέλουν να αναφέρουν την ιδιότητά τους στο forum μας, θα πρέπει πρώτα να αποστείλουν στη Διοίκηση του Greek Guinea Pig Forum τα απαραίτητα στοιχεία, τα οποία να πιστοποιούν ότι έχουν εκπαιδευτεί ή/και διατηρούν επίσημα την ιδιότητα, την οποία ισχυρίζονται ότι κατέχουν. Αυτό δεν ισχύει για ιδιοκτήτες pet shop. Η αναφορά ιδιοκτησίας pet shop ΔΕΝ επιτρέπεται στο site.

Οι εκτροφείς θα πρέπει να αποστείλουν την επωνυμία του εκτροφείου τους, το ονοματεπώνυμό τους και ένα έγγραφο που να αποδεικνύει ότι πράγματι είναι εγγεγραμμένοι στο Υπουργείο(όσα στοιχεία θέλουν μπορούν να τα σβήσουν με επεξεργασία του αρχείου που πρόκειται να αποστείλουν). Σε περίπτωση που ο εκτροφέας δεν έχει επωνυμία εκτροφείου, η αίτηση καταχώρησης γέννας αρκεί.

Το Greek Guinea Pig Forum ενθαρρύνει την έκφραση απόψεων με χρήση επιχειρημάτων και όχι την απαίτηση παραδοχής απόψεων λόγω επαγγελματικής ιδιότητας οποιουδήποτε είδους.

Από τη στιγμή που κάποιος επαγγελματίας έχει αποστείλει τα απαραίτητα πιστοποιητικά στη Διοίκηση, έχει το δικαίωμα να αναφέρει την ιστοσελίδα του και/ή γεγονότα σχετικά με την επαγγελματική του ιδιότητα.

Ευχαριστούμε εκ της διαχειρήσεως.


_________________
Tο περιεχόμενο αυτό προστατεύεται από τοπικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και copyright. Απαγορεύεται η χρήση τους καθώς και η αναπαραγωγή τους από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ή ιδιώτη χωρίς έγγραφη άδεια.
http://greekguineapigs.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης