Ελληνικό φόρουμ αφιερωμένο στα Ινδικά χοιρίδιά!
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Ελληνικό φόρουμ αφιερωμένο στα Ινδικά χοιρίδιά!


Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Κανόνες και όροι χρήσεις του Greek Guinea Pig Forum.

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

kragion

kragion
Admin

Η συμμετοχή σας στο forum μας, σημαίνει την πλήρη αποδοχή των κανόνων αυτών και οφείλεται να τους γνωρίζεται εφ' όσον το χρησιμοποιείται.

Απαγορεύεται αυστηρώς η εγγραφή στο forum ατόμων που έχουν σκοπό την εμπορία/εκμετάλλευση ινδικών χοιριδίων.

Με την πρόσβαση στο “Greek Guinea Pig Forum” (στο εξής “εμείς”, “εμάς”, “δικό μας”, “Greek Guinea Pig Forum”, “https://greekguineapigs.forumgreek.com”), αποδέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από τους όρους που ακολουθούν. Αν δεν αποδέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από όλους τους ακόλουθους όρους τότε παρακαλούμε μην δημιουργήσετε κάποιον λογαριασμό και μην χρησιμοποιήσετε το “Greek Guinea Pig Forum”.

Είναι πιθανόν να μεταβάλλουμε τους όρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή και θα επιδιώξουμε να σας ενημερώσουμε για αυτό με τον προσφορότερο δυνατό τρόπο, όμως θα ήταν συνετό εκ μέρους σας να ξαναδιαβάζετε τακτικά την παρούσα σελίδα καθώς η συνεχιζόμενη χρήση του “Greek Guinea Pig Forum” μετά τις εκάστοτε αλλαγές δείχνει πως δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από αυτούς τους όρους με την ανανεωμένη και/ή τροποποιημένη μορφή των όρων.

Το Forum είναι ένα βήμα ελεύθερης, αλλά όχι ανεξέλεγκτης, ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των μελών του, μέσα από την δημιουργική συζήτηση. Ως τέτοιο βήμα, ενθαρρύνει τη συμμετοχή, τον εποικοδομητικό διάλογο και την καλοπροαίρετη κριτική, όταν αυτά εκφράζονται με ευπρεπή και πολιτισμένο τρόπο. Η ευρύτερη θεματική στόχευση του Forum είναι τα Ινδικά χοιρίδια και τα συναφή με αυτό θέματα.
Τονίζεται ιδιαιτέρως ότι, στο Forum επικρατεί απόλυτη ελευθερία έκφρασης κι ο κάθε συνομιλητής μπορεί να εκφράζει ανεμπόδιστα την προσωπική του άποψη, χωρίς αυτή να λογοκρίνεται ή να αντιμετωπίζεται προσβλητικά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ασυδοσία, όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως.ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ FORUM:

* ΔΕΝ επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (περιληπτική, ολική, μερική, διασκευή, κατά παράφραση) του περιεχομένου του Greek Guinea Pig Forum ® με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη συναίνεση της Διοίκησης του Greek Guinea Pig Forum (Ν.2121/1993)

* ΔΕΝ επιτρέπεται η αντιγραφή υλικού άλλων ιστοσελίδων χωρίς αναφορά της πηγής και η δημοσιοποίηση άρθρων ή πληροφοριών από βιβλία & e-mails, χωρίς τα ακριβή τους στοιχεία.

* ΔΕΝ επιτρέπεται η κατάχρηση του συστήματος αποστολής "προσωπικών μηνυμάτων". Συγκεκριμένα, ΔΕΝ επιτρέπεται η προσφορά μη ζητηθέντων υπηρεσιών, η αποστολή διαφημιστικών, εκφοβιστικών, υβριστικών, άσεμνων, παραπλανητικών και/ή προσβλητικών μηνυμάτων, η ανταλλαγή πληροφοριών των οποίων η δημοσίευση δε θα επιτρεπόταν στο φόρουμ κλπ. Εφόσον σχετικό περιστατικό καταγγελθεί ή υποπέσει στην αντίληψη της ομάδας διαχείρισης, θα ληφθεί οποιοδήποτε μέτρο κριθεί αναγκαίο κατά περίπτωση.

* Το Forum δεν είναι μέσο προσωπικής ανάδειξης, διαφήμισης ή προβολής, ούτε πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων. Η ομαλή λειτουργία του επαφίεται πρώτα από όλα στο προσωπικό ήθος του κάθε μέλους και στην διάθεσή του να σεβαστεί την προσωπικότητα, την άποψη, τις πεποιθήσεις και τη διαφορετικότητα του άλλου μέλους.
Απαιτείται λοιπόν η συνειδητή αποχή του κάθε μέλους από προσωπικές αντιπαραθέσεις, ύβρεις και προσβολές τόσο προσωπικές, όσο και εθνοτήτων, χωρών και θρησκειών. Σε αντίθετη περίπτωση θα προκαλείται η επέμβαση των συντονιστών. Για να μπορούμε όλοι μας να δημιουργήσουμε ομαλές και βιώσιμες σχέσεις επικοινωνίας, θα πρέπει να σεβόμαστε τον άλλο, και πρώτα απ' όλα τον εαυτό μας.

* ΔΕΝ επιτρέπονται usernames με: ονοματεπώνυμα (π.χ. papadopouloumaria), επαγγελματική ιδιότητα σχετική με κατοικίδια (π.χ. trainer, breeder, vet, yourvet, petshop), επωνυμία καταστήματος, εκτροφείου, εκπαιδευτηρίου, πανσιόν, κτηνιατρείου κ.λπ.

* ΔΕΝ επιτρέπεται η αναγραφή ιστοσελίδων εμπορικού περιεχομένου, που σχετίζονται με κατοικίδια, στις υπογραφές.

* ΔΕΝ επιτρέπεται η αναγραφή επαγγελματικής ιδιότητας ούτε η επωνυμία εταιρείας, εκτροφείου κ.λπ. σχετιζόμενα με κατοικίδια, στην υπογραφή.

* ΔΕΝ επιτρέπεται η χρήση άνω τους ενός username για κάθε μέλος. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο χρειάζεστε 2ο λογαριασμό, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Διοίκηση του site αναφέροντας το λόγο που συμβαίνει αυτό.

* ΔΕΝ επιτρέπονται αναρτήσεις που αναδεικνύουν άμεσα ή έμμεσα πρακτικές κακοποίησης ζώων. (σωματική βία, εκμετάλλευση, σκοτωμοί κ.ά.)

* ΔΕΝ επιτρέπεται οποιαδήποτε ανάρτηση ενθαρρύνει την ανήθικη εκτροφή και πώληση ζώων (αγγελίες, άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο, δημοσιεύσεις στο forum κ.λπ.).

* ΔΕΝ επιτρέπεται η ανάρτηση Άρθρων χωρίς την αναφορά του συγγραφέως(σε περίπτωση που επιθυμείτε να δημοσιεύσετε κείμενο, το οποίο λάβατε με e-mail και/ή δε γνωρίζετε το συγγραφέα/την πηγή, προτιμήστε να το αναρτήσετε στο forum και όχι στο χώρο Άρθρα του site).

* Η δημοσίευση άσεμνου ή / και ρατσιστικού ή πολιτικού υλικού και εν γένει η μη τήρηση των νόμων της Ελλάδας.
* Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum.
* Η δημοσίευση συνδέσμων (links), ιστοσελίδων που εμπεριέχουν τραπεζικούς λογαριασμούς, για δωρεές, φιλανθρωπικούς σκοπούς κ.λπ. και για οποιονδήποτε λόγο.
* Η χρήση απρεπών, προσβλητικών και υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε καθώς και τα υπονοούμενα σεξουαλικής μορφής.
* H δημοσίευση με οποιαδήποτε μορφή (φωτογραφίες, κείμενα, σύνδεσμοι, nicknames, avatars, υπογραφές κ.ά.)
...... α. Πορνογραφικού υλικού.
...... β. Διαφημίσεων με σκοπό την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών στα μέλη του Forum.
...... γ. Κομματικού/Πολιτικού υλικού.
...... δ. Θρησκευτικού/Ιδεολογικού υλικού με στόχο των προσηλυτισμό.
...... ε. Συκοφαντικού/υβριστικού/προσβλητικού υλικού με σκοπό να βλάψει πρόσωπα, ομάδες, ιδέες, έθνη ή το ίδιο το Forum!
..... στ. Διαβαθμισμένο στρατιωτικό ή μη υλικό με σκοπό να βλάψει την εθνική ασφάλεια της χώρας μας.
...... ζ. Υλικό που είναι παράνομο σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.
...... η. Τυχερών ή τεχνικών παιχνιδιών με έπαθλο τα χρήματα.
Πρίν ανοίξετε νέο θέμα θα πρέπει να γνωρίζεται:

* Συνιστάται η χρήση των ελληνικών χαρακτήρων και η αποφυγή των greeklish, γιατί είναι πολύ πιο ευχάριστο το διάβασμα όταν βλέπεις τους χαρακτήρες σωστά στη γλώσσα σου!

* Αποφεύγετε να γράφετε ολόκληρα κείμενα με χρώματα που «ενοχλούν» το μάτι. Δεν γράφουμε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα το μήνυμα μας γιατί είναι σαν να φωνάζουμε. Κεφαλαία μόνο για 1-2 λέξεις όταν είναι απαραίτητο να δώσουμε έμφαση σε κάτι.

* Τα μηνύματά σας θα πρέπει να δημοσιεύονται σε forum, του οποίου η θεματολογία (τίτλος - περιγραφή) σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων. Ο τίτλος των μηνυμάτων θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχόμενου τους, καθώς και να είναι όσο το δυνατόν πιο «κατατοπιστικός», ώστε να μην παραπλανούνται οι αναγνώστες.

* Αν έχετε μια απορία και πριν δημοσιεύσετε ένα νέο θέμα, καλό είναι να ψάξετε μήπως κάποιος άλλος έχει θέσει το ίδιο ερώτημα προηγουμένως. Το Search – (Αναζήτηση) διευκολύνει γι' αυτό, ώστε να αποφεύγονται κατά το δυνατόν οι επαναλήψεις.
Παρακαλούνται οι πιο έμπειροι σε συστήματα Forum, να δίνουν κάποια βοήθεια σε νεότερους και άπειρους, ώστε να υπάρξει μια γρήγορη εξοικείωση.

* Κάθε μήνυμα που θα δημοσιεύεται θα πρέπει να συνεισφέρει στην συζήτηση του θέματος που εξετάζεται κι επομένως οι μονολεκτικές απαντήσεις, οι απαντήσεις απλών επιφωνημάτων κοκ καλό θα είναι να αποφεύγονται.

* Παρατηρήσεις και Ερωτήματα προς την Ομάδα Συντονισμού θα πρέπει να διατυπώνονται κόσμια μέσω pm. Μηνύματα με αγενές περιεχόμενο θα αγνοούνται κι επί πλέον θα επισύρουν πιθανές κυρώσεις. Εάν η απάντηση του συντονιστή δεν κρίνεται ικανοποιητική, το μέλος μπορεί να προσφύγει στους διαχειριστές.
Ασέβεια προς την ομάδα συντονισμού, σημαίνει ασέβεια προς τον οικοδεσπότη του Greek Guinea Pig Forum και κατ’ επέκταση άρνηση εφαρμογής του κανονισμού, οπότε εκλείπει και ο λόγος συμμετοχής στο forum.


..................................................................................................................................................
Περιορισμός Ευθύνης και Δήλωση Αποποίησης:

Συμφωνείτε ότι όλες οι πληροφορίες, τα δεδομένα, τα κείμενα, το λογισμικό, η μουσική, οι ήχοι, οι φωτογραφίες, τα γραφικά, τα βίντεο, τα μηνύματα και το λοιπό υλικό («Περιεχόμενο»), είτε εμφανίζεται δημόσια, είτε μεταφέρεται ιδιωτικά, είναι στην αποκλειστική ευθύνη του ατόμου από το οποίο προέρχεται το εν λόγω Περιεχόμενο. Αυτό σημαίνει, ότι έχετε την πλήρη ευθύνη για όλο το Περιεχόμενο που ανεβάζετε, εμφανίζετε ή αποστέλλετε ηλεκτρονικά, ή μεταβιβάζετε με άλλο τρόπο μέσω των Υπηρεσιών. Δεν ελέγχουμε, και δεν φέρουμε ευθύνη για το Περιεχόμενο που παρουσιάζεται μέσω των Υπηρεσιών και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την νομιμότητα, την ακρίβεια, την εγκυρότητα ή την ποιότητα αυτού του Περιεχομένου. Με την αποδοχή χρήσης των Υπηρεσιών, αναγνωρίζετε ότι ενδέχεται να συναντήσετε προσβλητικό, απρεπές ή αμφίβολο Περιεχόμενο.
Σε καμία περίπτωση, δεν φέρουμε ευθύνη για τα στοιχεία του Περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, λαθών ή παραλείψεων στο Περιεχόμενο, ή για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια οποιουδήποτε είδους που θα προκληθεί ως αποτέλεσμα της χρήσης στοιχείων του Περιεχομένου που εμφανίζεται, αποστέλλεται ηλεκτρονικά ή μεταδίδεται με άλλο τρόπο δια μέσου των Υπηρεσιών. Συμφωνείτε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιοδήποτε απειλητικό, εξυβριστικό, άσεμνο, προσβλητικό ή παράνομο Περιεχόμενο ή συμπεριφορά από οποιοδήποτε άλλο μέρος, ή παραβίαση των δικαιωμάτων τρίτου, συμπεριλαμβανομένων των πνευματικών δικαιωμάτων.
..................................................................................................................................................


Όπως έχουμε προαναφέρει, όλοι οι παραπάνω κανόνες απορρέουν είτε από θεμελιώδεις γενικές αρχές (πχ ελευθερία λόγου, προστασία τρίτων) είτε από τις ειδικές αρχές στις οποίες βασίζει τη λειτουργία του το Greek Guinea Pig Forum ®.
Ο κανονισμός αυτός έχει καταρτισθεί με σκοπό την διευκόλυνση του συντονισμού, τον καθορισμό των υποχρεώσεων και των αρμοδιοτήτων συντονιστών και μελών, χωρίς να αποσκοπεί στον περιορισμό της ελευθερίας του λόγου.
Παρακαλούμε ελέγξτε τις επιμέρους κατηγορίες του forum για την τυχόν ύπαρξη συμπληρωματικών κανόνων, οι οποίοι ισχύουν παράλληλα με τους παρόντες κανόνες λειτουργίας.


Η διαχείριση του forum διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής ή συμπλήρωσης των κανόνων του παρόντος κανονισμού λειτουργίας, όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο για την αρτιότερη λειτουργία του forum.

♥ Και τέλος, αν γραφτείς σε αυτόν το χώρο για να μας πεις πώς να τον διαχειριστούμε, καλύτερα να μη το κάνεις!!

Ευχαριστούμε για την τήρηση των παραπάνω κανόνων, σας ευχόμαστε να ευχαριστηθείτε το forum μας, όπως και 'μεις!

https://greekguineapigs.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης