Ελληνικό φόρουμ αφιερωμένο στα Ινδικά χοιρίδιά!
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Ελληνικό φόρουμ αφιερωμένο στα Ινδικά χοιρίδιά!


Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Δικαιώματα διαχειριστών του Greek Guinea Pigs Forums.

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

kragion

kragion
Admin

Οι διαχειριστές έχουν τα δικαίωματα:


* Η διαχείριση του forum διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, μετακινεί, να διαγράφει ή να «κλειδώνει» μηνύματα ή θέματα, για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς καμία προειδοποίηση. Όπως και να διατηρεί αυτές (τις δημοσιεύσεις) για όσο διάστημα επιθυμεί.

* Το Greek Guinea Pig Forum δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει τον κτηνίατρο και οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ σκοπό έχουν μόνον την καθοδήγηση. Το Greek Guinea Pig Forum δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια επέλθει ως αποτέλεσμα των συμβουλών ή των πληροφοριών που παρέχονται μέσα σε αυτήν την ιστοσελίδα.

* Ειδικότερα σε ό,τι αφορά το πρωτότυπο κείμενο των μηνυμάτων του forum του Greek Guinea Pig Forum τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους συντάκτες τους, εκτός από τη δημοσιευμένη στο forum υπόσταση των μηνυμάτων, την οποία παραχωρούν χωρίς αντάλλαγμα και ανέκκλητα στο Greek Guinea Pig Forum.

* Σαν χρήστης συμφωνείτε ότι όλες οι προσωπικές πληροφορίες καθώς και τα μηνύματα που έχετε εισαγάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιοδήποτε τρίτο χωρίς την συγκατάθεσή σας.
Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται από τον λογαριασμό τους (user account), συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που μεταδίδουν μέσω του forum.

* Απαγορεύεται αυστηρώς η αίτηση οικονομικής βοήθειας από τα μέλη για οποιονδήποτε λόγο.
* Απαγορεύεται η δημοσίευση προσωπικών μηνυμάτων.
* Απαγορεύεται η συναλλαγή (αγοραπωλησία), αποθήκευση ή παρουσίαση οποιασδήποτε πληροφορίας που αφόρα ζώα ή αντικείμενα.


Τα δημοσιεύματα στο Greek Guinea Pig Forum εκφράζουν τις απόψεις του υπογράφοντος και δεν αποτελούν κατά τεκμήριο θέσεις της διαχείρισης αυτού.

https://greekguineapigs.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης